مجوز کار در روسیه
 استخدام کارگران خارجی به طور جدی تحت نظارت دولت روسیه قرار دارد؛ بنابراین جهت اشتغال در روسیه به مجوز کار نیاز خواهید داشت. البته برخی افراد استثنا هستند از جمله خارجی های دارای مجوز اقامت موقتی یا دائمی، دانشجویان، دانشگاهیان، روزنامه نگاران معتبر، دیپلمات ها و کارمندان برخی سازمان های بشردوستانه.
اتباع کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اروپا آسیا (بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان و ارمنستان) جهت کار و زندگی در روسیه نیاز به مجوز کار ندارند.
جهت اخذ مجوز کار، شرکتی که فرد متقاضی را استخدام می کند باید دارای مجوز قانونی استخدام خارجی ها باشد. پس از امضای قرارداد کاری شرکت می تواند از جانب فرد متقاضی درخواست مجوز کار بدهد. متقاضی موظف خواهد بود که مدارک لازم از جمله ترجمه ی رسمی مدارک تحصیلی یا حرفه ای تائید شده ی خود ارائه دهد.
در صورتی که کارفرما موفق به اخذ مجوز کار شود، یک دعوتنامه ی ویزا برای متقاضی ارسال خواهد کرد. متقاضی جهت درخواست اخذ ویزا به این دعوتنامه نیاز خواهد داشت. هنگامی که متقاضی موفق به اخذ ویزا شده و وارد روسیه شود می تواند مجوز کار خود را از کارفرما دریاف نماید.
ویزای کاری روسیه (از طریق شرکت ما)جهت افرادی که شرکت در روسیه نمیخواهند ثبت کنند و فقط نیاز به اقامت کاری دارند که نیاز به خروح در طول مدت نداشته باشند 
ویزای کاری معمولی دارای اعتبار ۱ ساله است، در حالی که ویزای کاری متخصصین ماهر خارجی ممکن است دارای اعتبار ۳ ساله باشد. در طول مدت زمان اعتبار ویزای کاری، ورود و خروج دارنده ی ویزا در روسیه هیچ گونه محدودیتی ندارد. به علاوه دارنده ی ویزا بدون خروج از کشور می تواند ویزای کاری خود را تمدید کند.


مدارک لازم جهت اخذ ویزا مجوز کار
جهت اخذ ویزا برای هر فرد و هر نوع شغلی ممکن است مدارک متفاوتی مورد نیاز باشد، ولی به طور کلی جهت اخذ دعوتنامه ی لازم برای درخواست ویزا متقاضی موظف است مدارک زیر را ارائه دهد:

✔  یک کپی از گذرنامه ی متقاضی خارجی به همراه ترجمه ی روسی رسمی و تائید شده ی آن.

✔  کپی مدارک تحصیلی و حرفه ای متقاضی خارجی (به همراه ترجمه ی روسی رسمی و تائید شده ی آن.

✔  دو عکس سه در چهار

✔  فرم درخواست، تکمیل شده.

قیمت این نوع دعوتنامه و اجازه کار را در تماس با مشاوران ما اگاه شوید 

جهت اخذ این نوع ویزا متقاضی موظف است مدارک زیر را به کنسولگری روسیه ارائه دهد:

✔  دعوتنامه ی ویزای کاری

✔  فرم درخواست، تکمیل شده

✔  عکس

✔  بیمه ی سلامت

مجوز کار و ویزای کاری جهت افرادی که  شرکت ثبت کرده اند (ثبت شرکت به نام شخص حقیقی ):

بعد از ثبت شرکت باید توجه کنید که شخص خارجی باید حتما اجازه کار دریافت کند و در غیر اینصورت حق کار در خاک روسیه را نداشته و کارهای بانکی و اداری را بعنوان شخص حقوقی شرکت نمیتواتد انجام دهد

جهت دریافت اجازه کار یکساله از شرکت ثبت شده خود اسپس تریپ آماده کمک می‌باشد و طی مراحل زیر این کار انجام شدنی می‌باشد که مدت زمان آن از دو تا دو ماه ونیم می‌باشد

مرحله اول :

همکاران ما مدارک لازم را به مرکز اشتغال  جهت  اطلاع رسانی

مرحله دوم : مدارک لازم را به اداره مهاجرت ( ف م س) که در حال حاضر همان وزارت امور داخلی تغییر نام داده میدهیم ، بعد از یکماه  اجازه استخدام کارگر( کارمند)خارجی دریافت می‌شود جهت کار در شرکت مربوطه ( ای ار اس)ирсمخف آن

مرحله سوم :  بعد از دریاف ای ار اس ، مدارک جهت گرفتن کارت اجازه کار  و ثبت شغل فرد ارایه می‌شود که حدود ۲ هفته زمان میبرد

مرحله ۴:  اعتبار بخشی یا  ثبت شرکت در اداره مهاجرت مسکو ( او ف م س )و دریافت کارت ثبتی در آن اداره برای یکسال

توجه شود بعد از انجام این مراحل مدارک جهت صدور دعوتنامه یکساله کاری داده می‌شود که آماده شدن آن حدود ۲۰ روز زمان میبرد

اینک شما با داشتن دعوتنامه کاری به سفارت روسیه در ایران مراجعه کرده و ویزای کاری را دریافت میکنید و بعد از ورود به مسکو با همکاران ما شخصا کارت و مجوز کار را دریافت میکنید

* دفتر ما در تهران در زمینه دریافت ویزا می‌تواند شما را یاری کند ولی به هر حال وجود شما جهت مصاحبه با کنسول لازم هست

ذکر شغل

ترجمه پاسپورت به روسی

لازم به ذکر هست این نوع اجازه کار به نام دریافت اجازه کار خارج از نوبت یا سهمیه می‌باشد

که مدرک دانشگاهی حتما نیاز هست(از سال 2018 این مدرک نیاز نمیباشد ) 

هزینه آن با پرداخت کلیه عوارض دولتی ، دریافت گواهی زبان روسی ، گواهی پزشکی ، بیمه پزشکی، دعوتنامه یکساله کاری ، مجوز کار و کمیسیون اسپس تریپ معادل1900 دلار می‌باشد

دریافت اجازه کار از طریق سهمیه و نوبت دوره ای ، نام مخفف آن و- کا - س می‌باشد و نیاز به مدرک تحصیلی عالیه ندارد ، در این روش حقوق سالیانه کارمند خارجی باید ۲ میلیون روبل ( حدود ۱۶۷۰۰۰ روبل در ماه ) قید شود و در هر دوره سه ماهه که گزارش مالیاتی شرکت باید ارایه شود این گزارش به اداره مهاجرت یا ف م س هم باید داده شود در غیر اینصورت ویزای کارمند خارجی اتوماتیک باطل می‌شود ! این نوع مجوز و ویزا تا سه سال صادر می‌شود و شخص خارجی می‌تواند در صورت تمایل کل سه سال را در روسیه بماند و خارج نشود !

مدت آماده شدن این مدرک ۴ هفته هست

بعد از ورود شخص با ویزای سه ساله به روسیه

با نماینده ما به اداره کار رفته و کارت اجازه کار سه ساله را تحویل می‌گیرد

هزینه این نوع اجازه کار :

2000 دلار بوده که شامل صدور دعوتنامه سه ساله - اجازه کار ۳ ساله-  - - عوارض دولتی- بیمه سه ساله پزشکی - کمیسیون اسپس تریپ می‌باشد

لازم به ذکر هست ترجمه پاسپورت هم در روسیه می‌توان انجام داد و در همان نرخ می‌باشد

مدارک  لازم جهت مراحل بالا:

در قسمت ثبت شرکت یک نکته باید اضافه بشود

بعد از ثبت شرکت باید توجه کنید که شخص خارجی باید حتما اجازه کار دریافت کند و در غیر اینصورت حق کار در خاک روسیه را نداشته و کارهای بانکی و اداری را بعنوان شخص حقوقی شرکت نمیتواتد انجام دهد

جهت دریافت اجازه کار یکساله از شرکت ثبت شده خود اسپس تریپ آماده کمک می‌باشد و طی مراحل زیر این کار انجام شدنی می‌باشد که مدت زمان آن از دو تا دو ماه ونیم می‌باشد

مرحله اول :

همکاران ما مدارک لازم را به مرکز اشتغال  جهت  اطلاع رسانی

مرحله دوم : مدارک لازم را به اداره مهاجرت ( ف م س) که در حال حاضر همان وزارت امور داخلی تغییر نام داده میدهیم ، بعد از یکماه  اجازه استخدام کارگر( کارمند)خارجی دریافت می‌شود جهت کار در شرکت مربوطه ( ای ار اس)ирсمخف آن

مرحله سوم :  بعد از دریاف ای ار اس ، مدارک جهت گرفتن کارت اجازه کار  و ثبت شغل فرد ارایه می‌شود که حدود ۲ هفته زمان میبرد

مرحله ۴:  اعتبار بخشی یا  ثبت شرکت در اداره مهاجرت مسکو ( او ف م س )و دریافت کارت ثبتی در آن اداره برای یکسال

توجه شود بعد از انجام این مراحل مدارک جهت صدور دعوتنامه یکساله کاری داده می‌شود که آماده شدن آن حدود ۲۰ روز زمان میبرد

اینک شما با داشتن دعوتنامه کاری به سفارت روسیه در ایران مراجعه کرده و ویزای کاری را دریافت میکنید و بعد از ورود به مسکو با همکاران ما شخصا کارت و مجوز کار را دریافت میکنید

* دفتر ما در تهران در زمینه دریافت ویزا می‌تواند شما را یاری کند ولی به هر حال وجود شما جهت مصاحبه با کنسول لازم هست

سیاست ما مبنی بر ارائه سرویس و پشتیبانی از متقاضی باعث جلب اعتماد بیشتر و معرفی متقاضیان بیشتر به این مجموعه گردیده است متاسفانه بعضی از همکاران ثبت شرکت و اتمام قرارداد را نقطه پایان ارتباط با متقاضی می دانند ولی برای ما اتمام مفاد قرارداد تازه شروع ارتباط با متقاضی و ارائه خدمات بیشتر به آن می باشد.  مشاوره ثبت شرکت در روسیه به صورت رایگان می باشد، در صورت نیاز به هر گونه مشاوره در خصوص ثبت شرکت در روسیه  شما می توانید به صورت حضوری و تلفنی با ما در ارتباط باشید.